ETKİNLİKLER

KEP Dersleri Kapsamında Mühendislik Mimarlık Fakültemiz Öğrencileri Disiplinlerinin Uzmanlarıyla Buluştu.

Mühendislik Mimarlık Fakültemizdeki bölümlerde çeşitli konukların katılımlarıyla gerçekleşen KEP dersleri sunumları gerçekleştirildi. Öğrencileri konferans ve seminerlerle gerçek hayata hazırlayan KEP dersleri kapsamında öğrenciler kendi alanlarındaki uzmanlarla tanışarak onların deneyimlerini dinleyerek çıkarımlarda bulunmuş ve merak ettikleri konular hakkında bilgi alma fırsatı bulmuşlardır. Alanlarının önemli temsilcileriyle buluşarak meslek pratiği konusunda görüş alışverişinde bulundular. Konuklarımız ve seminerler konuları aşağıdaki gibidir.

Ar-Ge Proje Yönetimi - Doç. Dr. İbrahim Korkmaz (İstanbul Nişantaşı Üniversitesi)

R&D Project Management - Doç. Dr. İbrahim Korkmaz (İstanbul Nişantaşı Üniversitesi)

İş Hayatındaki Başarıların Sırları - Cenk Ceylan (Arkel Elektrik Elektronik San. ve Tic. A.Ş.)

Deprem ve Afet Yönetimi - Ahmet Kaan Yıldırım (İstanbul Nişantaşı Üniversitesi)

Siber Güvenlik ve Kariyer - Dr. Didem Tufan (Barikat Siber Güvenlik)

Nesnelerin İnterneti (IoT) Teknolojisi ve Sektörel Uygulamalar - Dr. Öğr. Üyesi Aliye Saraç (İstanbul Nişantaşı Üniversitesi)

What Makes You Qualified for Software Engineer - Ali Yıldırım (Ar-Ge Direktörü / Orioninc)