HABERLER

Nişantaşı Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi - Alpplas Endüstriyel Yatırımlar A.Ş. toplantısı

10/12/2021 saat 11.00’da  Alpplas Endüstriyel Yatırımlar A.Ş. Ile Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nin Üniversite-Sayani işbirliğini geliştirmek için toplantı yapılmış olup katılımcılar ve toplantı sonucunda karar verilen ortak çalışma başlıkları aşağıda paylaşılmıştır.

Katılımcılar:

Alpplas Endüstriyel Yatırımlar AŞ.

Nişantaşı Üniversitesi

Demet Erol - Genel Müdür Yardımcısı

Prof.Dr. Onur Osman MMF Dekan

Ezgi Gül – Proje Mühendisi

Doç.Dr. İlke Taşçıoğlu Dekan Yrd.

Pelin Yenikurtuluş- ARGE Mühendisi

Dr.Öğr.Üyesi Gökalp Tulum Mekatronik Müh. Bölüm Başkanı

Dr.Öğr.Üyesi Bahar Yalçın Dekan Yard.

Yapılan toplantı sonucunda karar verilen ortak çalışma başlıkları:

1. Ortak 2209-B başvuruları. Hem Alpplas tarafından hem de NÜ tarafından başlıklar belirlenecek
  2. Alpplas Talent programı. 8 ay boyunca sözleşmeli öğrenci çalıştırma konusunda iş birliği.
  3. Staj (1 dönem)  için kontenjan belirlenecek
  4. Teknik Gezi düzenlenmesi
  5. Kariyer günlerine katılım
  6. Lisansüstü derslerde veya diğer programlara seminer vermek.(Üst düzey yöneticiler)
  7. Ortak lisans dersi hazırlamak
  8. Alpplas çalışanlarına Lisansüstü eğitim imkanı sağlamak. (Burs miktarı belirlenmeli).
  9. TEYDEP gibi projelerde ortaklık ve danışmanlık
  10. Talent program gibi sınırlı öğrenci seçimi gerektiğinde  yarışmalar düzenlemek

Apply Nişantaşı